<a href='https://www.wardrobeoxygen.com/category/my-wardrobe-today/' target='_blank' style='color:inherit;'>Outfit Posts</a> Latest

Ikuisesti kehittyvä tyyli ja elämä

Ikuisesti kehittyvä tyyli ja elämä

tuoreena kuivaimesta valmiina viikonloppuun!

Kehoni on muuttunut niin paljon viimeisen vuosikymmenen aikana, ullakoni on täynnä entisten selkäni laukkuja ja laatikoita. Oma painontarkkailijani itseni, Koko30-itseni, rikki käsivarsi makaa sohvalla ja rikkoutuneen käsivarren voin kävellä joka aamu itse… saat kuvan. Ja tässä minä olen, puolitoista vuotta itse nostamassa painoja ja uskon, että voin sopia joihinkin aiempiin elämääni.

Minä vuonna 2013 Forecastlen musiikkifestivaaleilla sanoin My Morning Jacket -paita ja Target denim. shortsit. En ole koskaan tehnyt kehyksen lisäystä, mutta voit nähdä paidan tässä musiikkikappaleessa.

Haluan nimenomaan sovittaa yhteen menneeseen elämään – sellaiseen, joka käytti My Morning Jacket -faniklubin t-paitojani, täydellisesti leikattu oikeiksi olkapäältä hyvin kuluneilla ja hyvin ahdistuneilla farkkushousuilla rakastelin rakastuneesti ja taputin Target-kohtaa kaikkiin paikkoihin. Menen My Morning Jacket -näyttelyyn tänä viikonloppuna, tuntuisi niin pirun hyvältä käyttää samaa paitaa, jota käytin kymmenen vuotta sitten.

Mieheni nousee ullakolle minun puolestani. Hänen jalkansa ja kätensä ovat pidempiä, hän voi päästä yli joulukoristeiden ja retkeilyvarusteiden, joita me ajamme suoraan tikkaiden kehältä avautuen laukkuihin ja laatikoihin, joihin emme pääse niin usein. Hän tuo alas kolme suurta urakoitsijalaukkua. Sen sijaan, että tarvitsisin kantaa niitä alas, uusi itseni voi tarttua heihin roikkuen pääni yläpuolelle ja kantaa varovasti maahan. Tämä saa minut innostumaan avaamaan pussit, etsimään uudelleen tyylikkäät selkät, joita voin taas käyttää.

Ensimmäinen laukku on pussin, jonka olisi todennäköisesti pitänyt mennä suoraan luovutuskeskukseen. Liian kuluneet työhousut, joissa pillereitä reideissä, polyesterisilkki kuoret öljyvärjäyksillä, niin monet bleiserit hihansuilla. Yritän muutama, ja sitten päättää lahjoittaa koko erän. Vaikka tämä menneisyys sopii vaatteisiin, en ole enää Company America Allie, eikä ole enää järkevää täyttää vaatekaapiani näillä kappaleilla.

Toinen laukku on ennen kuntosalia toimiva Allie. Se on kuin sateenkaaren avaaminen. Paljetit, kukat, brokaatti. Upea mekko ELOQUII: lta ja CityChiciltä, ​​hauskat ulkoasut, painetut bleiserit … kaikki kaksi kokoa liian suuret. Lisään lahjoituskasaan kaiken yrityksen tai ei koskematonta, loput aloitan pussin Poshmarkiin. Yritän muutamaa … Voin olla vain 10 kiloa kevyempi, mutta uin näissä kappaleissa. Tuntuu aivan kuin eilen, mutta en ole enää se henkilö fyysisesti tai tyylikkäästi.

Kolmas laukku on se mitä etsin. Farkkushortsit, täydellisesti leikatut t-paidat, vintage-mekot, funky-takit, useita paria valkoisia farkkuja. Tämä on laukku ehkä kolme kesää sitten. Se oli yksi niistä isoista mustista laukkuista, jotka oli täytetty säleikköihin, täynnä kappaleita, jotka pakatin, koska ne eivät enää sovi minua ja eivät siksi sopineet elämääni.

Minulla ei ole valokuvia konsertista, mutta Löysin blogin, jossa mainitsin seuraavana päivänä tapahtuvan konsertin. Katso alkuperäinen linkki tästä linkistä.

Kaivoin läpi ja löysin t-paidan. Se sopii uudestaan, ja ei kuten aikaani, kun laitoin sen, otin sen heti pois ja heitin pussiin. Ja se ei sovi tapaan, jolla se tehtiin, kun käytin sitä Merriweather Publish Pavillionille nähdäkseni My Morning Jacket with Horses -sarjan avaajana. Se, missä sää oli täydellinen, törmäsimme ystäväni Amandaan. Rippusimme nurmikolla ystävien kanssa, kun sitten present oli alkamassa, kiitos fanikerhossa olemisen ansiosta kävimme alas toisen rivin paviljongipaikoillemme, törmäsimme työtoverille ja näimme muutaman festivaalista tunteman ihmiset. aiheeseen liittyvät ilmoitustaulut. Muukalaiset kehuivat minua t-paidallaan, ja minusta jatkoi Band of Horses -fani ja sain kasvoni sulanut suosikkibändini. Se ei ole sama.

Toisin kuin suurin osa laukusta, se toimii kuitenkin nykyisen elämäni ajan, jota käytän. Yksi, joka on vahva ja seksikäs, itsevarma ja mukava ihollaan ja iällä. Sen sijaan, että se olisi leveä pääntie, joka roikkuu hiukan toisella harteella, se on enemmän u-kaula-aukko. Lyhyemmäksi leikkautuneet hihat vaikuttavat pidemmiltä, ​​mutta löysämmiltä. Yläosa, joka päättyi hieman täydellisesti kuluneiden ja ahdistuneiden farkkushousien vyötärönauhan alapuolelle, roikkuu hieman alhaisemmalla tasolla. Mutta pidän muutoksista.

Vuonna 2016 yllään shortsit viimeksi; tuo iso reikä repi ja yritin kiinnittää sen yhteen, ja ensi kesänä shortsit eivät enää sovi. Katso alkuperäinen viesti tästä linkistä.

Myös shortsit toimivat ja pitävät t-paitosta eri tavalla. Ne roikkuvat eri tavalla vahvempien reiden ja pyöreän takaosan ansiosta. Repiä, jonka pidin yhdessä tapien kanssa ja ajattelin siltä viileältä, näyttää nyt säälittävältä; Aion korjata sen oikein. Vaikka he eivät ole valmiita tänä viikonloppuna, he palaavat normaaliin kiertoon. Ne sopivat nykyiselle minulle, niin koostaan ​​kuin elämäntyyliin.

uskoin tapana niitteihin, sijoituskappaleisiin. Tuotteet, joita jokainen nainen tarvitsi kaapistaan, olivat niin universaalia, niin ajattomia. Ja varmasti, ne ovat hyvä perusta, jos aloitat tyylisi nollasta. Mutta suurin osa ihmisistä muuttuu. Kehomme muuttuu iän, terveyden, ruoan ja aktiivisuuden myötä. Muutamme hiusten leikkausta tai väriä ja yhtäkkiä tunteitamme huiveissa, korvakoruissa, huulipunassa, kauluksissa ja muissa kytkimissä. Ja elämämme muuttuu; Lähdin Corporate Americasta vuoden 2017 lopulla, enkä enää tarvitse kaapia, joka on täynnä bleiserit, housut, puserot ja kääremekot. Mutta sen lisäksi en ole enää sama henkilö. Elämäkokemukset, uskomukset, jopa kirjat, jotka olen lukenut, väritä näkemykset ja muuttavat henkilökohtaista tyyliäni.

Nyt se on varma peili-selfies -sarja! RewardStyle-konferenssissa vuonna 2017. Katso koko blogin viesti tällä linkillä.

Kävin laukun läpi ja löysin tämän kukkasuojan olkapäästä. Ostin sen käytettäväksi rewardStyle-konferenssiin vuonna 2017, ja jopa minua kauhui osallistumaan, mutta pakotin itseni tekemään niin. Olin niin hermostunut osallistumisesta (tiesin vain, että olisin suurin läsnä oleva elin ja yksi vanhimmista). Palvelin henkilökohtaisen stylistin. Hän valitsi tämän mekon, ja heti kun laitoin sen, tunsin olevani itsevarma. Hän ehdotti oranssinpunaista kenkää, luonnonvalkoisia korvakoruja ja luonnonvalkoista hapsukytkintä. Käytin sitä viime yönä, juhlailtaan ja tunsin loistavan. Olin mukava, tyylikäs, ruumiini oli valmistettu mekolle, tanssin koko yön. Käytin tuota mekkoa monta kertaa, myös silloin, kun puhuin TCF Type Expo -tapahtumassa. Olin innoissani löytäessäni tämän mekon, minulla on matkalla tulossa kohtaan, jossa se on kuuma ja minun täytyy pukeutua, ja se olisi täydellinen valinta.

Sama mekko, jota käytettiin myöhemmin samana vuonna TCF Type Expo: lle; katso koko blogin viesti tällä linkillä. Minulla on vielä se laukku ja käytän sitä koko ajan!

Mekko sopii silti. Se oli silti mukava, vaikka hiukset liian pitkät. Mutta se ei vain näyttänyt oikealta. Tuntui kuin puku – liian täynnä, liian rohkea painatus, liian värikkäät. Kaapistossani on tällä hetkellä runsaasti painettuja maxi-mekkoja, joista osa on olalla, mutta tämä, jota rakastin niin paljon, ei ollut enää oikein. Poissa Poshmarkiin.

Tämä jumpsuit tuli kuumaan vaaleanpunaiseen puitteeseen vyötäröllä. Poistimme sen, lisäsimme uskomattomia kristallikorvakoruja ASOSista (RIP), fringey-laukun ja oranssipumput ja se oli täydellisyyttä. Napsauta tätä nähdäksesi alkuperäinen blogin viesti.

Ja tämä jumpsuit, oi tämä jumpsuit oli ylevä. Laitoin sen päälleni ja tunsin olevani korkea ja hienostunut ja kuin voisin ottaa maailman. Käytin sitä myös rewardStyle-konferenssissa, ja kun ihmiset kysyivät mistä se oli, järkyttyi siitä, että se oli Eliza J eikä sanonut DvF. Minulla oli niin monta lukijaa kysynyt, myynkö sen heille; ei, tämä on minun, ja tiedän, että käytän sitä vuosia. Kunnes se tuli liian komeaksi, ja sitten nyt, kun siitä tuli liikaa. Ennen se antoi minulle käyrät, houkutteli näyttämättä paljon ihoa. Nyt tuntuu siltä, ​​että minulla on verho. Painatus on liian kiireinen nykyiselle minulle.

Ainoa asia, joka minulla on edelleen tästä asusta, on hopeinen ranneke! Tämä mekko on nyt minuun pudonnut vyötärö, mikä osoittaa, että ruumiini ei ole välttämättä pienempi, mutta muotoiltu niin eri tavalla. Katso alkuperäinen blogiviesti tästä linkistä.

Sama tämä vanha mekko, tämä silkki-maxi, tämä vuorommekko ja tämä mekko, jonka vuokrasin Gwynnie Beeltä eikä antanut takaisin yli vuoden ajan ja lopulta päädyin yritin ostaa, mutta koska minulla oli lahjakas jäsenyys, en voinut laskuttaa sitä, ja kesti kolme viikkoa sähköpostiviestejä ja lopulta he useless antoivat minulle pukeutumisen ja kantoin sitä hääihin ja jopa Gwynnie Bee -tapahtumaan, jonka isännöin DC: ssä. Kukaan heistä ei toimi nykyisen minun parissa.

Voisin yrittää saada heidät toimimaan. Helvetti, siinä on paljon rahaa tuossa kasassa, eikä ole mahdollista, että minä takaisin edes puolet Poshmarkiin. Ehkä jos lyhennän röyhelöä, ota räätäli nipistää se täällä, ehkä jos se on polvipituinen? Entä jos lisään vyön? Mutta tiedän, että voin sijoittaa paljon rahaa räätälin kanssa ja enkä koskaan voi käyttää näitä asioita, koska he eivät ole enää minua. Ja jos he ovat kaapissani, en osta oikeita asioita, koska minusta tuntuu, että minulla on tarpeeksi. Minä uhran tyylini pitämällä kiinni menneisyydestäni.

Voisin olla surullinen kaikesta rahan tuhlauksesta. Miksi ostin niin monia asioita, joita en nyt voi käyttää? Mutta asia on, nämä kappaleet toimivat niin hyvin, kun he tekivät. He antoivat minulle luottamusta, saivat minut tuntemaan seksikkäitä, he auttoivat minua pääsemään rakastamaan nykyistä vartaloani ensimmäistä kertaa elämässäni, ja tämä luottamus inspiroi minua liittymään kuntosalille ja tulla henkilöksi, joka olen nyt. Katson taaksepäin valokuvia minusta konferensseissa, häissä ja täällä blogissa ja olen ylpeä siitä, kuinka hyvä näytän. Ravisin helvettiä näistä kappaleista, todistin, että voit olla plus-kokoinen ja lyhyt ja yli 40 ja näyttää miljoonalta taalalta. Nyt se on sijoituspala.

Minun kaappini on nimeltään walk-in, mutta käytännössä voit kävellä sisään, pyöriä ympyrässä käsivarret sivuillesi ja kävellä ulos. Se on laatikko, jonka kolmella sivulla on yksi kisko, mikä tarkoittaa, että molemmilla puolilla on puoli kiskoa ja takana on yksi pitkä kisko. Tuo pitkä kisko on vaatekaappini, ja kolme vuotta sitten se oli jatkuva rivi mustia samettihiutaleita ripustimia, joissa oli sateenkaari. Minun piti pakottaa tieni ripustimien välillä päästäkseen pois takin tai mekon. Kaapistani on nyt kolmasosa vaatteista. Elämäni on niin erilaista, ja sen kanssa tyylini. En ollut väärässä, enkä ole nyt väärässä. Kumpikaan itse ei ollut huono, molemmat ovat kauniita ja vahvoja ja tekivät hänen vaatekaapistaan ​​kirjan takin hänen elämänsä romaanista.

Otin kolme laukkua, mutta pidin vain kourallisen kappaleita. Ja se kuulostaa oikeudesta elämään, joka kehittyy jatkuvasti. Ota osa menneisyydestäsi matkallasi, mutta säilytä tilaa uusille muistoille ja tuleville kokemuksille. Olen innoissani ottaen tämän t-paidan menneisyydestäni kanssani tällä viikonloppuna tehdäkseni uusia muistoja siihen.